| İstekLeriniz | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Tuba* ღ°•.♥.•°ღ Admin ღ

Mesaj Sayısı : 113 Yaş : 24 Site Nasıl ?? : Süpeeerrr!!! Favori Rengin ?? : Mavi Adın ?? : TuBa ♥.•°GülçinciLer Gücü°•.♥ * : Kayıt tarihi : 10/06/08 Başarı Sistemi : 2
 | Konu: İstekLeriniz C.tesi Ağus. 01, 2009 3:50 pm | |
| burada belirtin.. _________________ [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Yalanlar ortasında kaldı tüm çocukluk anılarım Çizgi romanların dışında bir kahraman bulamadım Toz pembe olmasaydı keşke tüm rüyalarım Hep sorular sordum ama cevaplarını alamadım Hep yalan söylenmiş hep yalan Kavuşamadı hiç ayrılanlar, masallar gerçek olmadı Aşık oldugum sokaklarda kimseler konuşmadı Ama şehir hiç susmadı hep ağladı hep ağladı… [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] |
|
 | |
PiXie...* ღ°•.♥.•°ღAzimli Üyeღ°•.♥.•°ღ

Mesaj Sayısı : 75 Yaş : 23 Site Nasıl ?? : Süper..'! Favori Rengin ?? : maVi ve yeŞiL Adın ?? : 'meLtem ♥.•°GülçinciLer Gücü°•.♥ * : Kayıt tarihi : 01/08/09 Başarı Sistemi : 1
 | Konu: Geri: İstekLeriniz C.tesi Ağus. 01, 2009 5:39 pm | |
| Profil kısmındaki resimleri yenileyebilir misinz? |
|
 | |
Tuba* ღ°•.♥.•°ღ Admin ღ

Mesaj Sayısı : 113 Yaş : 24 Site Nasıl ?? : Süpeeerrr!!! Favori Rengin ?? : Mavi Adın ?? : TuBa ♥.•°GülçinciLer Gücü°•.♥ * : Kayıt tarihi : 10/06/08 Başarı Sistemi : 2
 | Konu: Geri: İstekLeriniz C.tesi Ağus. 01, 2009 5:42 pm | |
| yenileniyor zaten cnm 5 dk si kaldı  _________________ [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Yalanlar ortasında kaldı tüm çocukluk anılarım Çizgi romanların dışında bir kahraman bulamadım Toz pembe olmasaydı keşke tüm rüyalarım Hep sorular sordum ama cevaplarını alamadım Hep yalan söylenmiş hep yalan Kavuşamadı hiç ayrılanlar, masallar gerçek olmadı Aşık oldugum sokaklarda kimseler konuşmadı Ama şehir hiç susmadı hep ağladı hep ağladı… [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] |
|
 | |
Gülçin*Dilek ღ°•.♥.•°ღYeni Gülçin Fanıღ°•.♥.•°ღ

Mesaj Sayısı : 29 Site Nasıl ?? : MükeMmeL Adın ?? : Dilek ♥.•°GülçinciLer Gücü°•.♥ * : Kayıt tarihi : 01/08/09 Başarı Sistemi : 0
 | Konu: Geri: İstekLeriniz C.tesi Ağus. 01, 2009 5:55 pm | |
| Başvuruma bakılmasını istiyorum |
|
 | |
Tuba* ღ°•.♥.•°ღ Admin ღ

| Konu: Geri: İstekLeriniz C.tesi Ağus. 01, 2009 5:58 pm | |
| tmm cnm;) bktm değerlendiricez.. _________________ [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Yalanlar ortasında kaldı tüm çocukluk anılarım Çizgi romanların dışında bir kahraman bulamadım Toz pembe olmasaydı keşke tüm rüyalarım Hep sorular sordum ama cevaplarını alamadım Hep yalan söylenmiş hep yalan Kavuşamadı hiç ayrılanlar, masallar gerçek olmadı Aşık oldugum sokaklarda kimseler konuşmadı Ama şehir hiç susmadı hep ağladı hep ağladı… [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] |
|
 | |
clara ღ°•.♥.•°ღYeni Gülçin Fanıღ°•.♥.•°ღ

Mesaj Sayısı : 11 Site Nasıl ?? : güzell Adın ?? : Hilal ♥.•°GülçinciLer Gücü°•.♥ * : Kayıt tarihi : 02/08/09 Başarı Sistemi : 1
 | Konu: Geri: İstekLeriniz Paz Ağus. 02, 2009 11:26 am | |
| Ben logo-imza yarışması yapılmasını istiyorum .. Ve ünlülere ayrı bir yer olsun .. |
|
 | |
Lrn' ღ°•.♥.•°ღ Admin ღ

Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 22 Site Nasıl ?? : SüpéR Favori Rengin ?? : YéşiL-Mor-Siyah-Kırmızı Adın ?? : viLdan ♥.•°GülçinciLer Gücü°•.♥ * : Kayıt tarihi : 01/08/09 Başarı Sistemi : 1
 | Konu: Geri: İstekLeriniz Paz Ağus. 02, 2009 11:45 am | |
| ÜnLüLer BöLümü var Canım.YarışmayLada iLqiLenicem |
|
 | |
clara ღ°•.♥.•°ღYeni Gülçin Fanıღ°•.♥.•°ღ

Mesaj Sayısı : 11 Site Nasıl ?? : güzell Adın ?? : Hilal ♥.•°GülçinciLer Gücü°•.♥ * : Kayıt tarihi : 02/08/09 Başarı Sistemi : 1
 | Konu: Geri: İstekLeriniz Paz Ağus. 02, 2009 12:29 pm | |
| - PuFFy' demiş ki:
- ÜnLüLer BöLümü var Canım.YarışmayLada iLqiLenicem
tamam (: |
|
 | |

Mesaj Sayısı : 75 Yaş : 23 Site Nasıl ?? : Süper..'! Favori Rengin ?? : maVi ve yeŞiL Adın ?? : 'meLtem ♥.•°GülçinciLer Gücü°•.♥ * : Kayıt tarihi : 01/08/09 Başarı Sistemi : 1
 | Konu: Geri: İstekLeriniz Salı Ağus. 04, 2009 11:33 pm | |
| Yeni smiley lar eklenebilirse mutlu oluruz ((: |
|
 | |
Lrn' ღ°•.♥.•°ღ Admin ღ

Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 22 Site Nasıl ?? : SüpéR Favori Rengin ?? : YéşiL-Mor-Siyah-Kırmızı Adın ?? : viLdan ♥.•°GülçinciLer Gücü°•.♥ * : Kayıt tarihi : 01/08/09 Başarı Sistemi : 1
 | |
 | |

| Konu: Geri: İstekLeriniz Çarş. Ağus. 05, 2009 7:17 pm | |
| Site tekrar yenilenebilir mi? tema pembe olsa güzel olur aslında... tabi gene sizin bilceniz iş.' xP |
|
 | |
Lrn' ღ°•.♥.•°ღ Admin ღ

| |
 | |
YKkolik ღ°•.♥.•°ღ Emekli ღ°•.♥.•°ღ

Mesaj Sayısı : 2821 Yaş : 22 Site Nasıl ?? : spr çok güzel Favori Rengin ?? : SİYAHHHH Adın ?? : tuba ♥.•°GülçinciLer Gücü°•.♥ * : Kayıt tarihi : 19/06/08 Başarı Sistemi : 9
 | Konu: Geri: İstekLeriniz Çarş. Ağus. 26, 2009 10:02 am | |
| ya yeni birini üye yaptım onu aktifleştirirmisinizz
kullanıcı adı:askım_gülçin |
|
 | |
Müqe ღ°•.♥.•°ღ Site Sempatizanı ღ °•.♥.•°

Mesaj Sayısı : 308 Site Nasıl ?? : SüüPPerrr Adın ?? : Müge ♥.•°GülçinciLer Gücü°•.♥ * : Kayıt tarihi : 09/09/09 Başarı Sistemi : 3
 | Konu: Geri: İstekLeriniz Salı Eyl. 15, 2009 1:27 pm | |
| - PiXie...* demiş ki:
- Site tekrar yenilenebilir mi?
tema pembe olsa güzel olur aslında... tabi gene sizin bilceniz iş.' xP
|
|
 | |
pink_gülçin ღ°•.♥.•°ღ Emekli ღ°•.♥.•°ღ

Mesaj Sayısı : 483 Yaş : 25 Site Nasıl ?? : süper Favori Rengin ?? : Pembe,mor,mavi,yeşil Adın ?? : Sümeyra ♥.•°GülçinciLer Gücü°•.♥ * : Kayıt tarihi : 23/08/08 Başarı Sistemi : -1
 | Konu: Geri: İstekLeriniz Salı Eyl. 15, 2009 6:56 pm | |
| Birkere istenmişse tekrarLama yeniLenecek dedi ViLdan görmedin mi ?! |
|
 | |

Mesaj Sayısı : 2821 Yaş : 22 Site Nasıl ?? : spr çok güzel Favori Rengin ?? : SİYAHHHH Adın ?? : tuba ♥.•°GülçinciLer Gücü°•.♥ * : Kayıt tarihi : 19/06/08 Başarı Sistemi : 9
 | Konu: Geri: İstekLeriniz Ptsi Eyl. 28, 2009 9:24 pm | |
| benceee arama motoru olsun üyeler açacağı konuya arama motorundan bakar yoksa o konuya açabilir varsa açmasın hem forum kiriliğide olmaz.... |
|
 | |
Niccy# ღ°•.♥.•°ღ Admin ღ

Mesaj Sayısı : 787 Yaş : 22 Site Nasıl ?? : Süperr Favori Rengin ?? : Siyah..Kırmızı ..Mavi Adın ?? : Ece (: ♥.•°GülçinciLer Gücü°•.♥ * : Kayıt tarihi : 18/11/08 Başarı Sistemi : 2
 | Konu: Geri: İstekLeriniz Ptsi Eyl. 28, 2009 11:01 pm | |
| Zaten var canım gereksiz bi mesaj olmuşş Yukarıda Arama Bölümü varr ! |
|
 | |
gülçinci_kız ღ°•.♥.•°ღYeni Gülçin Fanıღ°•.♥.•°ღ

Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 21 Site Nasıl ?? : süper Favori Rengin ?? : pembe Adın ?? : ebru ♥.•°GülçinciLer Gücü°•.♥ * : Kayıt tarihi : 24/08/09 Başarı Sistemi : 1
 | Konu: Geri: İstekLeriniz C.tesi Ekim 10, 2009 2:43 pm | |
| bence sitede grup hepsi bölümü kaldırılmalı sonuçda artık gülçinimiz hepsi üyesi değil |
|
 | |
erenist ღ°•.♥.•°ღAzimli Üyeღ°•.♥.•°ღ

Mesaj Sayısı : 79 Site Nasıl ?? : harika mükemmel Adın ?? : sene ♥.•°GülçinciLer Gücü°•.♥ * : Kayıt tarihi : 19/09/09 Başarı Sistemi : 1
 | Konu: Geri: İstekLeriniz Ptsi Ekim 12, 2009 1:03 am | |
| |
|
 | |
LoveLy ღ°•.♥.•°ღ ÖzeL Üye ღ°•.♥.•°ღ

Mesaj Sayısı : 1963 Yaş : 22 Site Nasıl ?? : MnYaqın'Daa Ötesii !! süper Yhaa ! Favori Rengin ?? : Pembee =) Adın ?? : HaTicE_nuR..... !! ♥.•°GülçinciLer Gücü°•.♥ * : Kayıt tarihi : 04/08/08 Başarı Sistemi : 3
 | Konu: Geri: İstekLeriniz Cuma Ekim 16, 2009 8:39 am | |
| Canım Sonuçta onLarDa gruBun bi üyesiyDi . ayRıca gruP Hepsi HaKkınDa Haber aLmak isteyn üyeLerDe vaR.. o yüzDn kaLdırıLmaması Daha uyguN !!! |
|
 | |
Roslyn. ღ°•.♥.•°ღ Admin ღ

Mesaj Sayısı : 1519 Yaş : 23 Site Nasıl ?? : Süper... Favori Rengin ?? : Kırmızıı.. Adın ?? : ece ♥.•°GülçinciLer Gücü°•.♥ * : Kayıt tarihi : 24/07/08 Başarı Sistemi : 12
 | Konu: Geri: İstekLeriniz C.tesi Ekim 24, 2009 2:45 pm | |
| |
|
 | |
gülçin1985 ღ°•.♥.•°ღYeni Gülçin Fanıღ°•.♥.•°ღ

Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 22 Site Nasıl ?? : süper kusursuz Favori Rengin ?? : pembe Adın ?? : büşra koç ♥.•°GülçinciLer Gücü°•.♥ * : Kayıt tarihi : 17/10/09 Başarı Sistemi : 1
 | Konu: Geri: İstekLeriniz Cuma Ekim 30, 2009 3:02 pm | |
| öncelikle gülçini sewiyorum ve bu isteklerimize cvplarını istiyorum ve fanlarıyla görüşsün artık burda diyorum bende istekle bekliyorum 15 yaşındayım adım büşra seni ankarada görmek istiyorum gülçin cvpını bekliyorum cvpını busrakoc2000@adresine gönderebilirsin lütfen moderatör felan göndermesin direkt gülçindn istiyorum olumsuz olsa bile sen gönder gülçin  |
|
 | |

| Konu: Geri: İstekLeriniz Perş. Kas. 05, 2009 9:22 am | |
| ya canım burası gülçinin sitesi değil....boş boş mesajda atma!!!
b][i] ya bence şarkı sözlerinde ayrı diğer şarkı sözleri bölümü açılsın çünkü hepsive diğer sanatçıların şarkı sözü değişiyor ve öylede hiç hoş değil....
bu arada ben hangi konularda modum onuda yazar mısınız=???? |
|
 | |
pink_gülçin ღ°•.♥.•°ღ Emekli ღ°•.♥.•°ღ

Mesaj Sayısı : 483 Yaş : 25 Site Nasıl ?? : süper Favori Rengin ?? : Pembe,mor,mavi,yeşil Adın ?? : Sümeyra ♥.•°GülçinciLer Gücü°•.♥ * : Kayıt tarihi : 23/08/08 Başarı Sistemi : -1
 | Konu: Geri: İstekLeriniz Salı Kas. 10, 2009 7:36 pm | |
| - gülçin1985 demiş ki:
- öncelikle gülçini sewiyorum ve bu isteklerimize cvplarını istiyorum ve fanlarıyla görüşsün artık burda diyorum bende istekle bekliyorum 15 yaşındayım adım büşra seni ankarada görmek istiyorum gülçin cvpını bekliyorum cvpını busrakoc2000@adresine gönderebilirsin lütfen moderatör felan göndermesin direkt gülçindn istiyorum olumsuz olsa bile sen gönder gülçin [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
SaçmaLamasan iyi edersin ... Burası güLçin'in fan sitesi .. Burada güLçini sevenLer topLanıyor onun hakkında bilgi payLaşıyor .. GüLçin burada değiL .. |
|
 | |

| Konu: Geri: İstekLeriniz Çarş. Kas. 18, 2009 9:16 am | |
| ya ben glçin,hepsi eren.. vs... o bölümlerdde mod olmak istiyorum |
|
 | |
| İstekLeriniz | |
|